Ata Ortaokulu

Vizyon: Ata ortaokulu olarak İlköğretim eğitim standartlarını uluslararası yakalamış ve modern eğitim teknolojileri ile donatılmış bir okul olmak. Yetiştirdiği bireylerle örnek gösterilen ve mensubu olmaktan gurur duyulan bir eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.

Misyon: Türk Milli Eğitimi ve Genel Müdürlüğü yasa ve yönetmelikleriyle çerçevesi çizilmiş eğitim programını; Milli benliğini, ülkesinin, milletinin çıkarlarına, insan ve doğa sevgisine, örf ve adetlerine bağlı bireyler olarak uygulayabilen bir kurum olmak. Öğrencilerini, kişisel yeteneklerini geliştirmiş sosyal ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayabilen; bilgili, becerili, özgüven sahibi, ahlaklı ve disiplinli birer vatandaş olarak yetiştirmek. Ekip çalışmasına yatkın, özgüven sahibi, sorun çözebilen ve liderlik vasıfları gelişmiş bireyler yetiştirmeyi varlığın sebebi saymaktır.

Başarılar:

Saatler: 13:55 - 19:05
Isınma: Doğalgaz
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (0312) 319 84 80

WEB - https://mamakataortaokulu.meb.k12.tr

Adres - DEMİRLİBAHÇE MAH. 128 SK. ATA ORTAOKULU BLOK NO 2 MAMAK / ANKARA

Öğretim Şekli :İkili Öğretim (yeni okulumuz yapılıncaya kadar sadece öğlenci)

Yerleşim Yeri - Şafaktepe Mahallesi 117. Sok. No18 Mamak/ANKARA

Adres - DEMİRLİBAHÇE MAH. 128 SK. ATA ORTAOKULU BLOK NO 2 MAMAK / ANKARA

Ulaşım Otobüs, dolmuş ve metro ile ulaşım mümkündür. Metro durağına uzaklık 10 dk. (yürüyerek) Otobüs ve dolmuş duraklarına uzaklık 10 dk. (yürüyerek)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il ve ilçe merkezinde yer almaktadır.